Secure Checkout Secure Checkout
Ayakkabı Dünyası

Çekçekli Çanta

FİLTRELEME
Cinsiyet
    • Erkek Çocuk
    • Kız Çocuk
    Kategori
      • Çanta
      • Çekçekli Çanta
      Marka
        • Batman
        • Coral High
        • L.O.L
        Renk
          • Mavi
          • Pembe
          • Siyah
          4 ürün bulundu.
          • grid-4
          • grid-3
          Coral High Mavi Erkek Çocuk Çekçekli Çanta
          • 1.499,99 TL
          Batman Siyah Erkek Çocuk Çekçekli Çanta
          • 1.584,99 TL
          L.O.L Pembe Kız Çocuk Çekçekli Çanta
          • 1.604,99 TL
          L.O.L Pembe Kız Çocuk Çekçekli Çanta
          • 1.604,99 TL

          Çocuk Çekçekli Çanta

          Okul koridorlarında, sokakta veya tatil yollarında rahatlıkla gezmek ve eşyaları taşımak için tasarlanan çekçekli çanta modelleri eğlenceli renk ve desenlerle Ayakkabı Dünyası’nda beğeniye sunulur. Çocuklar için ergonomik ve kolay olan çekçekli okul çantası modellerinin sorunsuz bir şekilde dönen tekerlekleri sayesinde manevra yapması son derece rahattır. Çekçekli modeller anaokulundan liseye kadar her yaş çocuğun ilgisini çeker. Sen de ailenin tüm üyeleri için renkli, pratik ve ergonomik çekçekli çanta modelleri için Ayakkabı Dünyası ayrıcalıklarını keşfetmeye başlayabilirsin.

          Çocuk Çekçekli Çanta Modelleri Nelerdir?

          İki veya dört tekerlek üzerine yerleştirilen valiz benzeri bir tasarıma sahip çekçekli çanta modelleri, eğlenceli ve kolay kullanımı ile çocukların favorileri arasında yer alır. Ayarlanabilir askıları, çok yönlü bölmeleri ve sırt çantasına dönüşebilen özellikleriyle öne çıkan tekerlekli çocuk çanta modelleri okula gidip gelirken son derece kullanışlıdır. Çekçekli çanta koleksiyonunda boyut, kapsam ve kullanım amacı açısından çok daha farklı tasarımlar da bulunur. Farklı çekçekli çanta modellerini keşfederek ailen için en doğru ürünleri kolayca seçebilirsin. 

          Çekçekli Okul Çantası

          Sırt çantası, pek çok çocuğun okul macerasında tercih ettiği en işlevsel aksesuarların başında yer alır. Ancak günden güne artan kitaplar, defter, elektronik eşyalar, beslenme ihtiyaçları, kıyafetler ve kırtasiye ürünlerini taşımak zor olabilir. Anatomik açıdan destekleyici ve pratik çekçekli okul çantası, farklı çağlardaki kız ve erkek çocuklar tarafından tercih edilebilir. Eğlenceli desenlere sahip çekçekli anaokulu çantası çocukların hevesle okula başlamaları için idealdir. Çekçekli çanta ilkokul, ortaokul ve lise dönemlerinde de okul yolunda olmayı ve koridorda yürümeyi kolaylaştırmaya destek verebilir. Farklı yaş grupları için tasarlanan çekçekli el çantası modelleri renk, desen ve malzeme açısından oldukça geniş bir yelpazede sunulur. 

          Çekçekli Valiz

          Seyahate veya tatile çıkarken çocuklar kendi eşyalarını taşımak konusunda özgür olmak isteyebilirler. Onlar için son derece heyecanlı bir serüven olan tatili, daha keyifli hale getirmek için çekçekli valizler idealdir. Kitap, oyuncak, kırtasiye ve en sevdiği kıyafet gibi çeşitli eşyaları güvenli bir şekilde taşımak için çocuk tekerlekli valizler tercih edilebilir. Kız ve erkek çocukların sevdikleri karakter, renk ve desenlerle süslenmiş tekerlekli tasarımlar tatilde kendi eşyalarını taşıma sorumluluğunu almalarına yardımcı olabilir. Küçük ve büyük alternatiflerden oluşan çekçekli valiz çeşitleri yaş grubuna ve tatil ihtiyaçlarına göre farklı ebatlarda seçilebilir.

          Çekçekli Bilgisayar Çantası

          Okula dizüstü bilgisayarını güvenli ve kolay bir şekilde taşımak isteyen çocuklar için çekçekli bilgisayar çantası son derece fonksiyoneldir. Çekçekli veya tekerlekli laptop çantası genellikle dizüstü bilgisayarın sağlam bir şekilde taşınması için özel korumalı bir bölmeye sahiptir. Büyük bir bölme içerisinde yer alan laptop kısmı aynı zamanda elektronik eşyaların aksesuarlarını taşımak amacıyla ayrılmıştır. Laptop çantaları genellikle ortaokul ve lise çağındaki öğrencilerin kullanımı için idealdir. Bu tasarımlar ekstra sırt çantası taşımaya gerek kalmadan tüm kitap, defter ve kırtasiye ürünlerini kolayca taşımaya yardımcı olabilir. 

          Çekçekli Küçük Çanta

          Tekerlekli küçük çanta modelleri 1. sınıf veya anaokulu gibi daha küçük yaştaki çocukların rahatlıkla taşımaları için tasarlanır. Hafif yapıdaki defter, kitap, kırtasiye ürünleri ve beslenme malzemeleri için üretilen küçük çekçekli okul çantası çocukların favorileri arasında yer alır. Sırt çantası ve evrak çantası ağırlığı olmadan rahatlıkla tüm eşyaları taşımayı sağlayan küçük tasarımlar, aynı zamanda yer kaplamayan özellikleri ile sınıfta kompakt bir kullanım avantajı sunar.

          Çocuk Çekçekli Çanta Modelleri Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

          İster ilk defa okula başlayacak olan çocukları sevindirmek ister yaz tatilini keyifli bir hale getirmek isteyin, çekçekli çantalar pek çok farklı durumda kullanılabilir. Pratikliği ve ergonomik özellikleri ile öne çıkan çekçekli çanta modelleri, renk, malzeme, boyut ve özellikler açısından farklı ihtiyaçlara hitap edebilir. Aşağıda çekçekli çantalar için mutlaka göz önünde bulundurman gereken alışveriş tüyolarını bulabilirsin:

          • Malzeme: Çocuklar yağmur, kar ve daha pek çok zorlu iklim koşulunda okula gidebilirler. Ayrıca her gün kullanılan çekçekli çantaların dış etkenlere karşı dirençli olması da önemlidir. Bu nedenle satın alırken çantanın malzemesine ve su geçirmezlik özellikleri olup olmadığına dikkat edilmelidir.

          • Boyut: Anaokulu, ilkokul, ortaokul veya lise çağındaki çocukların ihtiyacı olan çanta boyutları ve özellikleri farklıdır. Yaşından büyük bir çantayı taşımak çocukların gelişimi açısından uygun olmayabilir. Ancak lise çağındaki bir öğrenci için eşyalarının sığamayacağı kadar küçük bir çanta da seçilmemelidir. 

          • Ekstra özellikler: Çekçekli çantaların bazılarında laptop bölmesi, ayrılabilir beslenme çantası, ayarlanabilir askı özellikleri ve sırt çantasına dönüştürme özellikleri mevcuttur. Okul ve okul dışı kullanım ihtiyaçlarına göre ekstra özellikleri olan tekerlekli çanta modelleri tercih edilmelidir.

          • Stil: Çocukların okula keyifle gitmeleri ve okul dışında severek kullanmaları için ilgilerini çekebilecek renk ve desenlerde çekçekli çantalar seçmek önemlidir. Kız ve erkek çocukların beğenileri doğrultusunda sevilen karakterler, animasyon filmleri ve desenler çantaları süsleyebilir. 

          • Fiyat: Tekerlekli çanta fiyatları, malzeme, stil, boyut ve ekstra özellikler doğrultusunda tamamen değişebilir. Ayakkabı Dünyası, her yaştan çocuğun keyifle kullanabilmesi için kaliteli ve şık çekçekli çantaları uygun fiyat ve indirimlerle sunar. Ayrıca belli dönemlerde gerçekleşen kampanyalar bütçe dostu fiyatlarla çekçekli çantaları satın almak için iyi bir fırsat olabilir. 

          Okul ve ders dışı etkinlikler için çocukların diledikleri eşyaları konforlu ve güvenli bir şekilde taşımalarını sağlayan çekçekli çantalar Ayakkabı Dünyası’nda ayrıcalıklarla sunulur. Çekçekli çanta modelleri çocukların ihtiyaç duydukları tüm eşyaları tek bir yerde tutmalarını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda stillerini sergilemelerine de destek olur. Sen de sezonun en kaliteli, ergonomik ve konforlu çekçekli çantalarını Ayakkabı Dünyası ayrıcalıkları ile satın alabilirsin.